Servicii directe si conexe de termopane

producator de geam termopan

  • Asistenta,Consultanta,Ofertare. Puteti suna oricand pentru oricare dintre cele trei.
  • Solutionare & Proiectare. Pentru eficienta si preturi bune avem un departament specializat in gasirea de solutii potrivite nevoilor clientilor nostri.
  • Productie. Avem utilaje proprii, de ultima generatie, respectam normele legislative de productie cat si normele de calitate impuse de producator. Datorita acestor caracteristici, avem preturi mai bune decat competitia dar si calitate.
  • Transport & Montaj Avem echipe specializate si cu experienta in montajul sistemelor de tamplarie produse cat si vehicule echipate corespunzator facilitarii acestor misiuni dificile. Succesul unei lucrari bune de termopane depinde in mare masura si de calitatea serviciului de montaj. Informati-va!
  • Garantie & Postgarantie. Garantam calitatea si durabilitatea produselor noastre prin certificate de garantie pe perioade indelungate. De asemenea, prezenta noastra pe piata de peste 10 ani asigura de prezenta firmei noastre pe piata pentru onorarea putinelor cazuri in care clientul apeleaza la serviciul de garantie, pentru reparatii sau inlocuiri.

Firma noastra este producatoare de sisteme de tamplarie pvc sau aluminiu pentru usi si ferestre. Servicii de termopane garantate de producator.Comercializam sisteme de tamplarie pvc cu profile Veka, respectand conceptul de integritate si calitate, respectand caracteristicile tehnice impuse de producatorul de profile, pastrand avantajale tamplariei Veka. Incepand cu sistemele de serie larga Euroline si incheiand cu cele mai moderne si mai performante sisteme de termopane Alphaline 90, toate produsele noastre ofera grad maxim de izolare termica si fonica, au rezistenta foarte mare in timp si au in acelasi timp un aspect estetic deosebit, facandu-va casa sau biroul atat perfect izolate cat si atragatoare ca aspect. Pe baza de aluminiu, firma noastra produce ferestre folosind de asemenea profilele Veka, tamplarie din aluminiu oferind cateva avantaje majore fata de cea din lemn sau pvc, fiind in acelasi timp si ceva mai costisitoare. Pe langa produsele de tamplarie, firma noastra pune la dispozitia celor interesati si accesorii pentru termopanele achizitionate, accesorii precum rulouri exterioare, glafuri pentru ferestre, plase de insecte, jaluzele orizontale sau verticale, usi de garaj industriale sau rezidentiale, etc. Incercam, reusim in majoritatea cazurilor, sa oferim intreaga gama de servicii si produse clientului astfel incat responsabilitatea intreaga pentru calitatea oferita sa fie numai a firmei noastre, sa nu existe intermediari, comunicarea dintre client si ofertant sa fie directa, eficienta.